Оплата та доставка

В нашому інтернет-магазині ви можете оплатити покупки готівкою при отриманні, карткою або банківським переказом.

  1. Оплата карткою VISA/MasterCard

Оплачуйте свої покупки безпосередньо на сайті інтернет-магазину «Charivni fine jewelry» за допомогою своєї банківської картки. Ми приймаємо банківські картки VISA, MasterCard та Maestro. Безпека здійснення платежів гарантує платіжна система LiqPay.

Щоб сплатити карткою прямо на сайті, виберіть пункт Оплата карткою Visa/Mastercard на сайті. Після заповнення форми замовлення потрібно натиснути кнопку “Підтвердити замовлення”. Після цього ви будете перенаправлені на сторінку системи безпечних платежів банку (LiqPay), де вам необхідно буде ввести дані своєї картки та підтвердити оплату.

Ваше замовлення прийняте та оплачене повністю, залишиться тільки дочекатися його доставки.

  1. Оплата на картку Приватбанку

Ви можете оплатити за покупки переказом або поповненням картки Приватбанку в банкоматі.

Якщо вам зручний такий варіант оплати, виберіть пункт Оплата на картку Приватбанку та натисніть “Підтвердити замовлення”. Ми зв’яжемося з вами та надішлемо номер картки для оплати. У коментарі до оплати введіть номер замовлення, яке ви побачите на сайті після того, як натиснете кнопку “Підтвердити замовлення”.

Ваше замовлення буде надіслано після надходження коштів на наш рахунок.

  1. Оплата післяплатою

Вибираючи варіант оплати післяплатою, ви самостійно визначаєте зручний час і місце отримання замовлення, а також можете оплатити своє замовлення готівкою або безготівковим розрахунком після огляду у відділенні Нової пошти.

Звертаємо вашу увагу – для прикрас з індивідуальними гравіюваннями та для прикрас з позначкою “на замовлення” необхідна передплата. Якщо ви обрали варіант оплати післяплатою, ми зв’яжемося з вами і погодимо, як буде зручно зробити предоплату.

Доставка:

Ми доставляємо прикраси по Україні за тарифами Нової Пошти. Якщо ви хочете оформити замовлення як подарунок, можна замовити кур’єрську доставку, ми доставимо замовлення кур’єрською службою Нова Пошта у зручний час за тарифами послуг Нової Пошти.